Witte Pauw

Het project Witte Pauw bestaat uit drie fases en omvat in totaal 65 woningen, 2.300 m² aankantoorruimte of handelspanden, 123 overdekte parkeerplaatsen, 35 parkeerplaatsen in openlucht en 2 groenzones.

De eerste fase betreft de bouw van 29 nieuwe appartementen en 74 overdekte parkeerplaatsen, achteraan het perceel.

De tweede fase behelst de bouw van 26 nieuwe appartementen1.050 m² aan kantoorruimte of handelspanden en 49 parkeerplaatsen in openlucht, vooraan op het perceel.

Fase drie omvat de renovatie en transformatie van de oude industriële gebouwen in 10 huizen en appartementen, 1.250 m² aan kantoorruimte of handelspanden en 35 parkeerplaatsen in openlucht, vooraan en centraal op het perceel.

Het project wordt gerealiseerd in een rustige en groene omgeving vlak bij het Albert Van Cothempark, op een boogscheut van de N6 (Brussel – Halle) en op korte afstand van de oostelijke ringweg rond Brussel.

De gebouwen worden opgetrokken rond twee ingesloten groenzones met wandelpaden. De parkings zijn bereikbaar via twee berijdbare doorgangen.

 

http://www.ringtv.be/videos/oude-wittoucksite-s-p-leeuw-wordt-woonproject (Project Manager Johny Van Den Abbeele van Alias Real Estate Consultancy aan het woord)