HALLE

Langsheen de Brusselsesteenweg worden er drie bouwlagen en een dakverdieping voorzien. In de dakverdieping zijn er twee bewoonbare niveau's ondergebracht, telkens in duplexvorm. Onder het geheel wordt er een ondergrondse garage in twee niveau's voorzien. Het gebouw wordt in L-vorm voorzien en loopt door langsheen de Lariellestraat. 

Het kelderniveau -2bestaat uit een ondergrondse parkeergarage voor 41 wagen, een tellerlokaal, een tachnische ruimte, twee bergplaatsen, een fietsenberging en 6 kleine kelderruimten. 

Het niveau -1 biedt toegang tot de ondergrondse garage via de Robert Lariellestraat die lager gelegen is dan de Brusselsesteenweg. 

Het overige gedeelte vna dit nivieau, welke ondergronds gelegen is ten opzichte van het straatniveau, omvat een gedeelte garage met 18 autostaanplaatsen. Toegankelijk via een hellend vlak vanaf niveau -2.

Het gelijkvloers niveau 0 omvat 14 appartementen. Op het niveau +1 worden 13 appartementen voorzien, op het niveau +2 worden 16 appartementen voorzien. Waarvan 6 dupplexappartementen en één appartement met enkel de toegangsdeur op dit verdiep. 

In het dakverdiep worden 7 dupplexappartementen voorzien. Waarvan het nachtgedeelte zich in het bovenste dakniveau bevindt.

Voor elk appartement is een terras voorzien. De groottes van de terrassen variëren en worden zowel inpandig als uitpandig voorzien in het ontwerp.